Waarom Aclassics?

Aclassics is gevestigd in Utrecht en is gespecialiseerd in de bemiddeling en de in- en verkoop  van klassieke automobielen. Bij Aclassics kunt u rekenen op betrouwbaarheid en vakbekwaamheid, duidelijke afspraken en persoonlijke service.
Daar mag u ons op aanspreken en afrekenen. Wij hebben een ervaring van meer dan 40 jaar in de automobielbranche. Wij weten als geen ander de mogelijkheden en kennen ook de onmogelijkheden.

Als u een klassieker wilt aanschaffen of verkopen vind u in Aclassics de juiste partner. Wenst u nou juist die klassieker die niet direkt bij ons in de verkoop is dan bieden wij graag ondersteuning. Via ons wereldwijd netwerk is er een goede kans dat wij succesvol zijn. Maak gerust een afspraak, ga naar onze contactpagina.


Consignatieverkoop

Als liefhebber van bijzondere automobielen kunt er voor kiezen om de verkoop van uw bezit niet zelf doen. In de praktijk blijkt dikwijls dat de verkoop net even anders  loopt dan men vooraf had ingeschat. Om teleurstellingen te voorkomen zet Aclassics zich graag in om de verkoop van uw automobiel te regelen. 

In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn. Als tot een overeenkomst wordt gekomen om uw automobiel via ons te verkopen wordt dit altijd schriftelijk vastgelegd. In een dergelijke overeenkomst worden de afspraken helder uiteengezet. Iedere overeenkomst is op maat. Dat wil zeggen dat per situatie afspraken worden gemaakt over onderwerpen als de duur van de overeenkomst, de verkoopprijs en de plaats waar de automobiel wordt aangeboden. Voor u is goed te weten dat het uitgangspunt bij iedere opdracht is: no cure, no pay. 

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken. Maak gerust een afspraak, ga naar onze contactpagina.

 Contact