Klassieker kopen?


Liefhebbers van klassieke automobielen zijn bij Aclassics op het juiste adres. Iedere klassieker maar ook iedere klant is gelukkig anders. Het is voor ons de uitdaging om, als u geen ervaring heeft met de aankoop van klassiekers, samen met u een juiste keuze te maken.

Met onze jarenlange ervaring als basis adviseren wij graag over de verschillende automobielen die worden aangeboden. Daarnaast adviseren wij u objectief als u nog geen keuze hebt gemaakt naar welk merk en/of type klassieker uw primaire interesse uit gaat. Bepalend is uiteindelijk het doel van de aankoop. Gaat u voor een automobiel die u wilt gebruiken voor gezelligheidsritten of alleen bij bijzondere gelegenheden of misschien wel als investering voor de toekomst?

Uitgangspunt is uiteraard dat u een automobiel kiest die bij u past. Dat betekent dat u zaken als de algemene tekortkomingen, het onderhoud, beschikbaarheid en prijs van onderdelen en te verwachten reparaties zo goed als mogelijk in beeld wilt hebben. Daarmee voorkomt u teleurstellingen en wordt of blijft u liefhebber van al het moois dat de klassieke autowereld heeft te bieden. De basisinformatie, die wij graag in een persoonlijk gesprek verstrekken, is geheel vrijblijvend. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden.


Maak gerust een afspraak, klik hier voor onze contactgegevensContact