Consignatieverkoop


Als liefhebber van bijzondere automobielen kunt er voor kiezen om de verkoop van uw bezit niet zelf doen. In de praktijk blijkt dikwijls dat de verkoop net even anders  loopt dan men vooraf had ingeschat. Om teleurstellingen te voorkomen zet Aclassics zich graag in om de verkoop van uw automobiel te regelen.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn. Als tot een overeenkomst wordt gekomen om uw automobiel via ons te verkopen wordt dit altijd schriftelijk vastgelegd. In een dergelijke overeenkomst worden de afspraken helder uiteengezet. Iedere overeenkomst is op maat. Dat wil zeggen dat per situatie afspraken worden gemaakt over onderwerpen als de duur van de overeenkomst, de verkoopprijs en de plaats waar de automobiel wordt aangeboden. Voor u is goed te weten dat het uitgangspunt bij iedere opdracht is: no cure, no pay.

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken. Maak gerust een afspraak, klik hier voor onze contactgegevensContact